Hodnocení obchodu

4,7 164 hodnocení
5
139x
4
11x
3
4x
2
5x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 9.10.2019
+ Rychlost reakce na požadavek
+ Dostupná infolinka ochotna řešit problém

Bohužel byl můj telefon pokažený , byl mi dodán vadný kus. Ovšem dle mého názoru se správný obchod pozná podle toho jak přistupuje k reklamaci. Po nahlášení problému se mi okamžitě ozval pracovník, s tím že problém vyřeší co nejdříve. Do 3 dnů jsme měli nový funknční telefon vyměněný za vadný kus. Moc děkuji za ochotu a rychlost vyřízení problému.
Avatar autora | 8.10.2019
+ Opravdu parádní přístup k zákazníkovi, zde je videt že delaji co je bavi.
+ Fajn cena
+ Možnost platby kartou při doručeni
- Darecek mi prohodii, misto skla na lcd jsme dostali obal, ale to je jen drobnost.

Za me naprosto skvely eshop, infolinka nam rada odpovedela na nase dotazy. Telefon dorazil hned druhy den. Vše naprosto v pořadku
Avatar autora | 7.10.2019
+ Skvely stav A plus telefonu
+ Vyhodna cena
+ Rychlé dodání

Nákup proběhl bez komplikací. Lehké zmatky ohledne doručeni zpusobeno Ppl , za to eshop nemuze.
Avatar autora | 7.10.2019
+ Super cena
+ Hezke stranky
+ Přijemna infolinka a okamžita odpověď na dotaz
+ Darek k telefonu
- Zatim nic snad to tak zustane

Mohu vřele doporučit, přijemna infolinka poradila při vyberu produktu:) děkuji
Avatar autora | 30.9.2019
+ ochota, vstřícnost, milý přístup
- zatím nic

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 25.9.2019
+ příjemný a vstřícný personal

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 23.9.2019
V e-shopu bylo uvedeno že je zboží skladem, ale není.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, zboží jsme měli skladem následující pracovní den. Objednávku jste uskutečnil v 15:59, bohužel v tento čas u nás telefon k odběru připraven nebyl. Omlouváme se a přejeme hezký den.
Avatar autora | 16.9.2019
+ Skvělý výběr a bezvadné ceny
+ Výborná komunikace
+ Rychlost dodání - blesk je pomalý
- nic

Do tohoto obchodu se ráda vrátím, našla jsem ho omylem a rozhodně nelituji.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 1.9.2019
+ Okamžita oprava telefonu a kladný, rychlý přístup.

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 27.8.2019
+ Komunikace
+ Cena
+ Přijemna obsluha
+ Rychle doručeni
+ Dareček :)

Vše proběhlo tak jak má být. Děkuji za skvěle jednani.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 18.8.2019
OK, zaslali omylem fakturu bez razítka a podpisu, ale ihned to napravili,Super !
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 28.7.2019
+ ochota

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 26.7.2019
+ vše v pořádku, spokojenost ještě mi přidali bezp.fólii

Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. Pokud budete cokoliv potřebovat, obraťte se na nás na naší infolince, nebo mailem. Hezký den.
Avatar autora | 6.7.2019
+ Skvela komunikace
+ Dobre ceny
+ Darek k telefonu
+ Popis produktu
+ Přehledne stranky

Moc dekuji za skvely a ochotny personal při vyberu telefonu. Telefon dorazil , vse v poradku. Ocenuji darek k telefonu. At se vam daři, vic takovych eshopu.
Avatar autora | 28.6.2019
+ Komunikace,rychlost a kvalita

Avatar autora | 24.6.2019
+ Cena
+ Infolinka reaguje ihned na otazky
+ Dárek k telefonu
+ Eshop

Telefon A plus přišel ve stavu nového jak bylo deklarováno. Telefon dorazil v kompletním balení i s dáreček. Moc dekuji
Avatar autora | 21.6.2019
+ Příjemná infolinka
+ Dobre ceny
+ Hezky popsané produkty na eshopu
- Na můj vkus již zastaralé stranky

Děkuji za nákup, vše co jsem očekával bylo splněno. Férové jednání
Avatar autora | 9.6.2019
+ Rychlá expedice
+ Dobrá cena
- Telefon byl již rozbalen

Zboží jsem dostal již rozbaleno - vybral jsem si telefon z evropské distribuce protože byl o 1000 korun levnější než z české distribuce. Nečekal jsem ale že bude rozbalený a s drobným opotřebením na obvodovém rámu, takže můj první dojem bylo zklamání. Nicméně telefon funguje a přibalili k němu i bezpečnostní folii a silikonový obal. Ale i tak jsem se citil trochu podveden, protože byl už rozbalen a s tím jsem vůbec nepočítal.
Avatar autora (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, objednal jste si kategorii A+, tedy rozbalené zboží. Pokud budete mít zájem, telefon je možné vrátit do 14 dnů od objednáni. V případě zájmu, je možné telefon vyměnit za zcela nový kus. Hezký den.
Avatar autora | 19.5.2019
+ Cena
+ Rychlost
+ Přehledný e-shop , dárek k telefonu a srozumitelně popsané produkty

E-shop doporučuji. Obchod proběhl v pořádku.
Avatar autora | 7.5.2019
+ Rychlost dodání
+ Férový a profesionální přístup
+ Kvalita zboží
+ Příjemné prostředí v odběrovém místě

Pán se kterým sem po telefonu vyřizoval objednávku byl velice milý a věděl o čem mluví. Pokud bych v budoucnu uvažoval o další koupi Iphonu tak určitě zde.